David Gelato
Kok David Hoppenbrouwers heeft na in 2012 de opleiding tot ijsbereider in Bologna te hebben gevolgd en gewerkt te hebben in diverse ijssalons in Griekenland in 2013 de stap genomen om een eigen zaak te beginnen. Na een start met leveringen aan de horeca is sinds 2015 de winkel in Gouda een feit.
Uitgangspunt is het maken van ambachtelijk ijs met zo veel mogelijke natuurlijke ingrediënten. Zo wordt de vanille en kaneel fair trade geïmporteerd van een teler in Costa Rica en maakt hij zijn eigen jam en karamel. Ook het basis ingrediënt, de melk, betrekt hij direct van de boer: Anton de Wit uit Reeuwijk.
Producten bij bedrijf
Roomijs van boerenmelk in verschillende (300) smaken leverancier, producent, verkoop |
SPNcode |
GH049 |
Adres |
Leeghwaterstraat 23 |
Postcode |
2811 DT |
Woonplaats |
Reeuwijk |
Gesloten voor publiek |
info@davidsgelato.com |
Website |
http://www.davidsgelato.com |
Telefoon |
06 40 53 12 56 |
Streek |
Groene Hart |
Streekmerk |
Groene Hart |