De Week van de Smaak was de aanleiding voor Bionext om met de bedrijfsrestaurants van Brabantse gemeenten en waterschappen in gesprek te gaan om hen te stimuleren om mee te doen aan de Week van de Smaak en een lunch te serveren me biologische streekproducten. Het idee erachter is cateraars een concrete aanleiding geven om meer biologische en streekproducten aan te bieden, niet alleen in de Week van de Smaak, maar ook voor de rest van het jaar.
Met deze actie heeft Bionext overeenkomstige doelen als SPN met de campagne ‘Broodje van de Streek’, nl. het in gang zetten van een structurele koerswijziging binnen de bedrijfscatering. Hiermee wordt bijgedragen aan het vergroten van de afzet van biologische en streekproducten en zo aan de verduurzaming van de landbouw in Noord-Brabant. Het project werkt uitgevoerd met steun van de provincie Noord-Brabant en het LiB.
Meer info:
Miriam van Bree | Bionext
van.bree@bionext.nl
030 – 233 99 80