Op 18 en 19 januari 2017 is de 10e editie van het Streekplein op de Bio-Beurs in Zwolle. In de voorgaande edities is gebleken dat het Streekplein het drukstbezochte plein van de beurs is. En dat is niet toevallig. Het Streekplein is opgebouwd als een aantrekkelijke en gezellige biologische boerenmarkt.
Standhouders presenteren hun bedrijf en (biologische) streekproducten in mooi verlichte marktkramen. Bezoekers kunnen op het middenterras aan een grote Boergondische tafel zitten. Centraal op het plein staat onze chef-kok die aantrekkelijk proefhapjes bereidt van de ingrediënten van de standhouders.
De organisatoren Van Eigen Erf en haar partners netwerk Biologische InfoCentra (BIC), SPN en Land & Co nodigen gericht inkopers uit en nemen hen mee op praktijktoer naar het Streekplein, zo vinden en binden we afnemers en maken me de standhouders een succesvolle beurs! De pers besteedt altijd ruime aandacht aan het Streekplein, inclusief de streekproducenten-standhouders en de behandelde thema’s in de workshops en praktijktoers. Dit betreft zowel de vakpers (Ekoland, Boerderij, Nieuwe Oogst, Food Hospitality e.a.) als de publiekspers (in voorgaande jaren: Trouw). Ook de standhouders waren de voorgaande jaren tevreden over het Streekplein, deden er goede zaken en zien voldoende commercieel belang om ook in de toekomst deel te nemen.
Meer informatie en deelname voorwaarden: uitnodiging-standhouders-streekplein-2017