Met veel plezier en enthousiasme heeft cateringmanager Stefan Vonk een broodje van de streek geïntroduceerd in het bedrijfsrestaurant ‘Het Restaurant’ van het Provinciehuis in Arnhem. Het Provinciehuis heeft de catering van het bedrijfsrestaurant in eigen beheer en was zodoende in staat om snel te schakelen toen we hun benaderden om mee te werken aan de pilot van het Veluws Broodje van de Streek. Vanaf juni 2012 bezorgde SPN de ingrediënten voor het Veluwse broodje bij het Provinciehuis, bestaand uit: Halls Volkoren van Bakkerij Tom van Otterloo uit de Steeg, Zalmforel van ’t Smallert uit Emst, beide gecertificeerd met het Erkend Veluws Streekkeurmerk. De eiersalade werd gemaakt van biologische eieren van een producent uit de buurt waar ze reeds mee samenwerkten. Er werd veel zorg en aandacht besteedt aan de presentatie van het broodje in het restaurant en de interne communicatie uitingen lokte nieuwsgierige gasten naar het restaurant om het eens te proberen. De pilot bleek een groot succes en ook na de zomer zijn ze er in het Provinciehuis vol enthousiasme mee doorgegaan, wel met een wisselend receptuur maar op dezelfde basis… een broodje met mooie en smakelijke gerechten uit de streek!
Introductie bij het Provinciehuis Arnhem: http://www.youtube.com/watch?v=6rnlSuK1Q4o