Appel-perenstroop, ambachtelijk gekookt van appels en peren (zonder toevoeging van suikerbieten) uit hoogstamboomgaarden in de Hoeksche Waard. De samenstelling is 50% appels en 50% peren.
Voorpagina
Hoekse Honing
Diverse soorten honing (o.a. Balsemienhoning, bloemenhoning) gewonnen in Nationaal Landschap de Hoeksche Waard , zonder toevoeging en verdere bewerkingen.
Huug Hagoort ontvangt 50ste certificaat in het Groene Hart
Huug Hagoort van Schaapskooi Ottoland is de trotse ontvanger van het 50ste streekproducten certificaat in het Groene Hart. Het certificaat werd op 26 april tijdens een feestelijke bijeenkomst overhandigd door Jan Kooijman, voorzitter van de Stichting Groene Hart Streekproducten. Hagoort trekt vier kuddes, samen 500 Schoonebeekers en Veluwse heideschapen, door de Alblasserwaard, de Noordwaard in […]
Certificaten voor Kempengoed boeren
SPN beheert sinds vorig jaar het streekmerk Erkend Kempengoed voor streekproducten en diensten uit de Kempen. Vanavond kregen de leden van de producentencoöperatie hun nieuwe certificaat. Alle producten van de coöperatie worden via horeca groothandel Horesca Smulders geleverd aan horeca bedrijven in de regio. Door een unieke samenwerking met Dutch Cuisine worden de afzet van […]
David’s Gelato
David Gelato Kok David Hoppenbrouwers heeft na in 2012 de opleiding tot ijsbereider in Bologna te hebben gevolgd en gewerkt te hebben in diverse ijssalons in Griekenland in 2013 de stap genomen om een eigen zaak te beginnen. Na een start met leveringen aan de horeca is sinds 2015 de winkel in Gouda een […]
Rauwe biologische melk van de tap
Bij Biologisch Melkveebedrijf Marinus in het Friese Twijzel kun je zelf rauwe biologische melk uit de tap halen.