De melk wordt gepasteuriseerd, terug gekoeld, geënt met cultuur, direct afgevuld, etmaal in broed-cel en daarna in de koelcel. Standyoghurt is verpakt in emmertjes van 1000 ml en 500 ml en wordt vermarkt met etiket.
De melk is afkomstig van de boerderij van A.J. Brandwijk. De melk wordt 4,5 kilkometer verderop, verwerkt en verpakt. Deze locatie in Sliedrecht (kweldamweg 2a, 3364 BC) was voorheen een melkgeitenbedrijf, nu bestemd tot paardenpension. De productieruimte is gerealiseerd in wat vroeger het winkeltje was. Brandwijk is enige gebruiker en inmiddels eigenaar van de zuivelinstallatie. Hij overweegt de installatie te verhuizen naar het eigen bedrijf.
Zie ook de website van Standyoghurt uit het Groene Hart
Bedrijven bij product
De Zuivelboerderij leverancier, producent, verkoop |
Productgroepen |
naturel yoghurt, zuivel |
Streekmerk |
Groene Hart |